Tilastopaja OY - urheilijatietokanta

Tilastopaja OY – urheilijatietokanta

Nuorten SM-hallit alkavat huomenna... - Oulun Pyrintö ry | Facebook

Nuorten SM-hallit alkavat huomenna… – Oulun Pyrintö ry | Facebook

Junioreiden EM-kilpailut lauantaina . – Suomalaiset, aikataulu,  starttilistat, live-tulokset ja live-lähetys –

Junioreiden EM-kilpailut lauantaina . – Suomalaiset, aikataulu, starttilistat, live-tulokset ja live-lähetys –

Oulun Pyrintö, yleisurheilu – YouTube

Lahjakkaan pikajuoksijan vauhti kiihtyy rentouden myötä – Sieviläinen Niko  Kangasoja kehittyy vauhdilla Oulun pikajuoksuhautomossa | Kalajokilaakso

Lahjakkaan pikajuoksijan vauhti kiihtyy rentouden myötä – Sieviläinen Niko Kangasoja kehittyy vauhdilla Oulun pikajuoksuhautomossa | Kalajokilaakso

HIFK kohensi kahdesti SE-lukemia 19-vuotiaiden pikaviestissä – Yleisurheilu .fi

Kalevan kisat 2023 Lahti | Ohjelma, Tulokset & TV

Raitanen ei saanut lääkäriltä kilpailulupaa – Kivelä ja Hirvonen tilalle,  Jousimaa korvaa Blomqvistin - Juoksija

Raitanen ei saanut lääkäriltä kilpailulupaa – Kivelä ja Hirvonen tilalle, Jousimaa korvaa Blomqvistin – Juoksija

Pikaviesti on hermolajien aatelia | Kaleva

Sunnuntain täydelliset tulokset Kuopiosta, JKU vei Kultainen Juoksija  -kilpailun –

Sunnuntain täydelliset tulokset Kuopiosta, JKU vei Kultainen Juoksija -kilpailun –

Kalevan kisojen perjantain aamukarsinnat sujuivat ilman yllätyksiä –  naisten 400 metrin finaalista luvassa kiihkeä kisa –

Kalevan kisojen perjantain aamukarsinnat sujuivat ilman yllätyksiä – naisten 400 metrin finaalista luvassa kiihkeä kisa –

Oulun Rankingkilpailu .2022 | Ohjelma & Tulokset

Ruotsi-ottelun kipparit valittu - Murto: Maaotteluun lähdetään voittamaan –  Tilastot: Suomen miehet haastajia, naisilla tasaista –

Ruotsi-ottelun kipparit valittu – Murto: Maaotteluun lähdetään voittamaan – Tilastot: Suomen miehet haastajia, naisilla tasaista –

Saaristo, Vilén, HKV ja Tampereen Pyrintö – Tilastoanalyysissä Kalevan  kisojen 100 metrin parhaat seurat ja urheilijat –

Saaristo, Vilén, HKV ja Tampereen Pyrintö – Tilastoanalyysissä Kalevan kisojen 100 metrin parhaat seurat ja urheilijat –

Teemakisat Tampere, Keskiviikko . – Aikataulu & Tulokset

Kemppinen ja Samuelsson kiihdyttivät mestareiksi – kuulassa kaksi  suomalaisnaista pukkasi yli 17 metriä

Kemppinen ja Samuelsson kiihdyttivät mestareiksi – kuulassa kaksi suomalaisnaista pukkasi yli 17 metriä

SUL nimesi kuusi pikajuoksijaa Yokohaman MM-viesteihin –

RDS 3000 m hallikilpailun tulokset | Rovaniemen Roadrunners

Lehikoinen ja Helander täydentävät Suomen MM-joukkuetta Eugenessa –  Seppänen ja Kangas rankingviivan yläpuolella - Urheilu - Satakunnan Kansa

Lehikoinen ja Helander täydentävät Suomen MM-joukkuetta Eugenessa – Seppänen ja Kangas rankingviivan yläpuolella – Urheilu – Satakunnan Kansa

Annimari Korte sai kutsun Timanttiliigaan – Tampereen kilpailu vielä  kysymysmerkki: ”Osallistumiseni on kiinni starttirahasta” - Yleisurheilu -  Ilta-Sanomat

Annimari Korte sai kutsun Timanttiliigaan – Tampereen kilpailu vielä kysymysmerkki: ”Osallistumiseni on kiinni starttirahasta” – Yleisurheilu – Ilta-Sanomat

Suomi-Ruotsi-maaottelu 2022 | Ohjelma, Joukkueet & Tulokset

SM-viestien 1. päivä: Raitanen ankkuroi HKV:n mestariksi – Lahden Ahkeran  juhlaa naisten kestävyysviesteissä - Juoksija

SM-viestien 1. päivä: Raitanen ankkuroi HKV:n mestariksi – Lahden Ahkeran juhlaa naisten kestävyysviesteissä – Juoksija

SM-viestien 2. päivä: HIFK:n viestinelikko hätyytteli naisten SE:tä –  Sekaviesti Lahden Ahkeran juhlaa - Juoksija

SM-viestien 2. päivä: HIFK:n viestinelikko hätyytteli naisten SE:tä – Sekaviesti Lahden Ahkeran juhlaa – Juoksija

Viestit: alkuun oulun pyrintö yleisurheilu tulokset
Luokat: Tulokset
Tekijä: Abzlocal.mx/fi