Jaa kuvia helmi tarkiainen.

Helmi Tarkiainen - urheilukouluohjaaja - Tampereen Pyrintö | LinkedIn

Helmi Tarkiainen – urheilukouluohjaaja – Tampereen Pyrintö | LinkedIn

helmikarkiainen|TikTok Search

Aamulehden Viestikarnevaali kokosi Pyynikille 1 534 nuorta juoksijaa noin  sadasta koulusta. - Urheilu - Aamulehti

Aamulehden Viestikarnevaali kokosi Pyynikille 1 534 nuorta juoksijaa noin sadasta koulusta. – Urheilu – Aamulehti

Todellista... - Tampereen Pyrintö Yleisurheilu | Facebook

Todellista… – Tampereen Pyrintö Yleisurheilu | Facebook

Iida Kujanpää pinkoi viestikultaa ja -pronssia – muutkin ylöjärveläiset  juoksivat SM-viesteissä - Ylöjärven Uutiset

Iida Kujanpää pinkoi viestikultaa ja -pronssia – muutkin ylöjärveläiset juoksivat SM-viesteissä – Ylöjärven Uutiset

Huntington aitoi ennätyksensä ja MM-hallirajan: Odotin ennätysparannusta,  mutten näin kovaa –

Huntington aitoi ennätyksensä ja MM-hallirajan: Odotin ennätysparannusta, mutten näin kovaa –

JKU kiiti kotikentällään pikaviestien mestariksi - HIFK haastajana naisten  viestissä ja Polvijärven Urheilijat miesten kilpailussa –

JKU kiiti kotikentällään pikaviestien mestariksi – HIFK haastajana naisten viestissä ja Polvijärven Urheilijat miesten kilpailussa –

SM-viestit: Lempäälän Kisa, Lahden Ahkera, Turun Urheiluliitto ja Espoon  Tapiot kestoviestien voittoseuroja - Juoksija

SM-viestit: Lempäälän Kisa, Lahden Ahkera, Turun Urheiluliitto ja Espoon Tapiot kestoviestien voittoseuroja – Juoksija

Tampereen Pyrintö – YLEISURHEILUJAOSTO

Anderssonit voittivat seiväshypyn – Paavo Puro yllätti ennätyksellään –  Kasperi Vehmaa pituushypyn paras –

Anderssonit voittivat seiväshypyn – Paavo Puro yllätti ennätyksellään – Kasperi Vehmaa pituushypyn paras –

Tuuli Järvinen voitti naisten korkeushypyn Virtain kansallisissa - Urheilu  - Suur-Keuruu

Tuuli Järvinen voitti naisten korkeushypyn Virtain kansallisissa – Urheilu – Suur-Keuruu

Veera Mattilalle ja Mikko Kauppiselle 19-vuotisten 800 m mestaruudet –  Aleksi Kivelä ja Helmi Vuorimaa 22-sarjan voittoihin –

Veera Mattilalle ja Mikko Kauppiselle 19-vuotisten 800 m mestaruudet – Aleksi Kivelä ja Helmi Vuorimaa 22-sarjan voittoihin –

Moron urheilullista: Hippojen kausi pistettiin pakettiin Ratinan paisteessa  - Urheilullista - Aamulehti

Moron urheilullista: Hippojen kausi pistettiin pakettiin Ratinan paisteessa – Urheilullista – Aamulehti

Moron urheilullista: Hippoilijat urakoivat ennätyksiä Ratinassa -  Urheilullista - Aamulehti

Moron urheilullista: Hippoilijat urakoivat ennätyksiä Ratinassa – Urheilullista – Aamulehti