VaLePa - TUTO Volley PV1 - Mestaruusliiga

VaLePa – TUTO Volley PV1 – Mestaruusliiga

Ford Store Levoranta SASTAMALA pelit EuroVolleyTV:n kautta - VaLePa

Ford Store Levoranta SASTAMALA pelit EuroVolleyTV:n kautta – VaLePa

Ducks - VaLePa - Mestaruusliiga

Ducks – VaLePa – Mestaruusliiga

Voittaako VaLePa jälleen mestaruuden vai pystyykö Savo Volley laittamaan  kapuloita rattaisiin? –

Voittaako VaLePa jälleen mestaruuden vai pystyykö Savo Volley laittamaan kapuloita rattaisiin? – ”Jos ei muuta, niin sitä ei halua, että vastustaja voittaa pelit”

Akaa-Volley | MakeePassi!

Akaa-Volleyn ensimmäinen finaaliottelu meni jännityksen piikkiin – VaLePa  voitti 3–0, pelit jatkuvat perjantaina - Akaan Seutu

Akaa-Volleyn ensimmäinen finaaliottelu meni jännityksen piikkiin – VaLePa voitti 3–0, pelit jatkuvat perjantaina – Akaan Seutu

Hurmos – VaLePa – Mestaruusliiga

Lentopalloliigan runkosarja päättyy – sijoitukset ratkaistaan viikonloppuna  - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Lentopalloliigan runkosarja päättyy – sijoitukset ratkaistaan viikonloppuna – Urheilu – Tyrvään Sanomat

VaLePa: Katso kevään 2023 ottelut suorana - Urheilu - Aamulehti

VaLePa: Katso kevään 2023 ottelut suorana – Urheilu – Aamulehti

Savo Volley - VaLePa jälleen miesten finaalipari - Mestaruusliiga

Savo Volley – VaLePa jälleen miesten finaalipari – Mestaruusliiga

VaLePan ja LP-Vampulan pelit jatkuvat: Mestaruusliiga linjasi kauden  etenemistä – Kokemäenjokilaakson Uutiset

VaLePan ja LP-Vampulan pelit jatkuvat: Mestaruusliiga linjasi kauden etenemistä – Kokemäenjokilaakson Uutiset

Valepa miesten 2-sarja

VaLePa taistelee finaalipaikasta lauantaina - VaLePa

VaLePa taistelee finaalipaikasta lauantaina – VaLePa

Valepa | Sastamala

Latvialaistaiturilla vahva debyytti VaLePan paidassa – Aamulehti näyttää  kaikki Akaan turnauksen pelit myös sunnuntaina - Urheilu - Aamulehti

Latvialaistaiturilla vahva debyytti VaLePan paidassa – Aamulehti näyttää kaikki Akaan turnauksen pelit myös sunnuntaina – Urheilu – Aamulehti

VaLePa - Savo Volley - Mestaruusliiga

VaLePa – Savo Volley – Mestaruusliiga

Valepa haki pisteet Loimaalta – Hurrikaani

VaLePa-luotsi Gacic kommentoi alkukautta:

VaLePa-luotsi Gacic kommentoi alkukautta: ”Tavoite oli vain voittaa pelit” – Urheilu – Tyrvään Sanomat

VaLePa - TuTo  klo  - VaLePa

VaLePa – TuTo klo – VaLePa

VaLePa aloittaa välierät torstaina . Vexve Areenalla – vastustaja  selviää viikonlopun aikana - VaLePa

VaLePa aloittaa välierät torstaina . Vexve Areenalla – vastustaja selviää viikonlopun aikana – VaLePa

VaLePa nousi voittoon Vantaalla - Hurmos puhtaaseen voittoon Savo Volleysta  - Mestaruusliiga

VaLePa nousi voittoon Vantaalla – Hurmos puhtaaseen voittoon Savo Volleysta – Mestaruusliiga

VaLePa ei lähde CEV Cupiin – keskittyy kotimaan liigaan - Urheilu - Tyrvään  Sanomat

VaLePa ei lähde CEV Cupiin – keskittyy kotimaan liigaan – Urheilu – Tyrvään Sanomat

Modenan tähtisikermä tänään Vexve Areenalla – Ottelua voi seurata vain  livenä, tiedottaa VaLePa - Alueviesti

Modenan tähtisikermä tänään Vexve Areenalla – Ottelua voi seurata vain livenä, tiedottaa VaLePa – Alueviesti

Ford Levoranta Sastamala aloittaa lokakuussa Mestarien liigan pelit 2.  kierroksella - VaLePa

Ford Levoranta Sastamala aloittaa lokakuussa Mestarien liigan pelit 2. kierroksella – VaLePa

Lentopalloliigan pelit lopetettiin VaLePan ja Hurrikaanin kohtaamiseen  ilman yleisöä – Päättyikö samalla kahden lajilegendan upea ura? - Urheilu -  Satakunnan Kansa

Lentopalloliigan pelit lopetettiin VaLePan ja Hurrikaanin kohtaamiseen ilman yleisöä – Päättyikö samalla kahden lajilegendan upea ura? – Urheilu – Satakunnan Kansa

Kovin tavoittein Eurooppaan tähyävä VaLePa putosi CEV cupista, mutta ei  palannut tyhjin käsin – ”Se on ihan mieletöntä” - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Kovin tavoittein Eurooppaan tähyävä VaLePa putosi CEV cupista, mutta ei palannut tyhjin käsin – ”Se on ihan mieletöntä” – Urheilu – Tyrvään Sanomat

Nurmon Jymy T05-07 - Huomiset pelit striimataan NJ C1/TT Facebook-sivuille.  Pelit: 10:00 Nurmon Jymy vs. Laihian Luja, Lilat 11:30 VaLePa 1 vs. PuMa C1  12:45 Laihian Luja, Lilat vs. VaLePa 1 14:00

Nurmon Jymy T05-07 – Huomiset pelit striimataan NJ C1/TT Facebook-sivuille. Pelit: 10:00 Nurmon Jymy vs. Laihian Luja, Lilat 11:30 VaLePa 1 vs. PuMa C1 12:45 Laihian Luja, Lilat vs. VaLePa 1 14:00

VaLePa ja Modena kohtaavat Tampereella - Alueviesti

VaLePa ja Modena kohtaavat Tampereella – Alueviesti

Päivän pelit: Komea ilta pirkanmaalaisittain– VaLePa, BC Nokia ja Pyrintö  ottivat voitot - Urheilu - Aamulehti

Päivän pelit: Komea ilta pirkanmaalaisittain– VaLePa, BC Nokia ja Pyrintö ottivat voitot – Urheilu – Aamulehti

VaLePa tasoitti voitot, Savo Volleyn kotietu säilyi kuitenkin - Savo Volley

VaLePa tasoitti voitot, Savo Volleyn kotietu säilyi kuitenkin – Savo Volley

VaLePa uudella kokoonpanolla niukkaan voittoon - Lakkapää voitti  vajaamiehisen TUTO Volley - Mestaruusliiga

VaLePa uudella kokoonpanolla niukkaan voittoon – Lakkapää voitti vajaamiehisen TUTO Volley – Mestaruusliiga

Postagens: Top valepa pelit
Categorias: Pelit
Autor: Alida Alida